Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа за пореден

...
Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа за пореден
Коментари Харесай

Джошуа: Ако Уайлдър иска да обедини титлите, трябва да се бие с мен

 Джошуа: Готов съм да дам късмет на Фюри или Уайлдър
Световният първенец в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа за следващ път удостовери желанието си да организира съединителен дуел с Дионтей Уайлдър.

В момента британецът се намира в Ню Йорк, с цел да приготви почвата за дебюта си на боксовия кръг в Съединени американски щати. Иначе Джошуа ще се качи на кръга на 13 април на " Уембли " в Лондон.

" За мен е значимо да дойда тук, с цел да се срещна с почитателите и да се срещна с локалната просвета. Ще се удрям в Съединени американски щати, само че в този момент за мен План А е да се срещна с Дионтей Уайлдър на " Уембли " през април.

Аз съм пореден в желанията си. Искам да обединя купите. Ако той желае да направи същото, тогава чисто и просто борбата би трябвало бъде проведена.

В момента Еди Хърн договаря с екипа му, тъй че ще забележим какво ще се случи. Нямам причина да проучвам борбата сред Уайлдър и Фюри, в случай че не се удрям с някой от тях.

Ставането в 4 сутринта, с цел да видя по какъв начин се бият, не е моята бира. Ако Уайлдър в действителност мисли, че може да ме победи, той би трябвало да се бие с мен и да го потвърди ", сподели Джошуа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР